Folyamatosan bővül az MRSZ Ambient tagozata. 2010 áprilisában új tagként lépett be a Metró Reklám Kommunikációs Kft.
Célunk az ambient reklámeszközök és megoldások széles körű megismertetése a piaccal, az egyedi reklámeszközök előnyeinek bemutatása, elfogadottságának növelése, a szegmens fejlesztése és a szakmai érdekképviselet létrehozása.

QuadLight

Reklámozási célokra kifejlesztett speciális eszköz, szóróanyagok, termékminták, kuponok osztásával egybekötve.
Megjelenés: legforgalmasabb csomópontokban, köztereken, irodaházakban, sétálóutcákban, bevásárlóközpontokban, stb.

Promobike

Mozgó citylight (118,8 cm széles x 175 cm magas méretű) reklámfelület, alternatív médiaeszköz, amely segítségével népszerűsítheti tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait, rendezvényeit. Figyelemfelkeltő, speciálisan kialakított kerékpárok, amelyek pontosan az Ügyfél által meghatározott területen mozognak, ahol az adott célcsoport megtalálható.

Pixman

Egyedülálló mozgó, digitális hirdetési technológia, mely interaktív és dinamikus módon képes eljuttatni a reklámüzenetet a fogyasztókhoz.

- Bármilyen multimédia fájl lejátszása
- Fénykép és videó rögzítés
- Adatbázis építés
- Online és offline web alkalmazás
- Információs kioszk funkció

Promovan

Mozgó óriásplakát avagy mobil BB. Nagy felülete miatt messziről is jól látható, rugalmas kiegészítője lehet az országos óriásplakát kampányoknak, hiszen a fix táblák nem mindenhol találhatóak meg. Önálló kampányeszközként is megállja a helyét. Egyedi, az ügyfél által kijelölt útvonalon közlekedik. A reklámfelület mérete megegyezik a standard óriásplakát méretével (5,04x2,38 m).

Postermover

Távirányítású, mozgó, világító és multimédiás CLP / CityLight amit ha figyelmen kívül hagysz, utánad megy! Kiemelt csomópontokon, tereken, sétáló utcában, plázákban, rendezvényeken, kül és beltéren egyaránt extrém módon magára vonja a fogyasztó figyelmét.